Xbox

Xbox One: Alle Backwards Compatibility Games


De Xbox One’s backwards compatibility functie is geïntroduceerd in november 2015, sinds dien kun je spellen van de Xbox 360 op de Xbox One spelen. Maar welke games zijn nu eigenlijk allemaal beschikbaar hiervoor? In deze post staan alle games die momenteel (19-7-2016) beschikbaar zijn op je Xbox One.

Lees verder

De nieuwe XBOX ONE S wordt in augustus uitgebracht


Door dat die wat kleiner is, ziet hij er ook heel erg fancy uit en zijn er ook een aantal specificaties naar buiten gebracht, maar was er nog 1 grote vraag: wanneer komt die nou uit en zal de nieuwe xbox in de winkel liggen? Dat antwoord is nu bekend, 2 augustus is het zover!

Lees verder

Hitman release datum details onthuld


De release van de nieuwe Hitman is recentelijk verplaatst van de originele December release datum, naar Maart aankomend jaar. Nu hebben Square Enix en Io Interactive een release plan voor het spel, wat een ‘’Live game ervaring zal zijn, dat content over de loop van tijd uitbrengt, gesteund door live events.’’

Lees verder

Dying Light komt met de meest dure Collectors Edition: My Apocalypse


Techland heeft al wat DLC in de maak, maar wil je echt een toffe Collectors Edition hebben, dan moet je echt kijken of deze editie iets voor je is. Let wel op, je moet wel even wat geld opzij leggen. Deze editie gaat je namelijk een kleine € 341.000,- kosten. Je krijgt er dan wel een mooi huis bij. Ook een nadeel voor de mensen die niet graag willlen verhuizen, het is alleen in het Verenigd Koninkrijk beschikbaar.

Lees verder